Gratis ovenschotels als welkomstgeschenk bij Libelle | Recepten.be Gratis ovenschotels als welkomstgeschenk bij Libelle | Recepten.be

 

Recept - Gratis ovenschotels als welkomstgeschenk bij Libelle

Gratis ovenschotels als welkomstgeschenk bij Libelle
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

We kunnen tijdens deze lockdown wel wat afleiding gebruiken. Series en films ben je misschien al beu gezien, het is dus tijd voor iets anders: magazines. En welk magazine heeft er meer dagelijkse inspiratie voor de praktische vrouw met recepten, gezondheid, creatieve ideeën dan Libelle? Je kan Libelle op heel wat verschillende manieren lezen. Zo ontvang je het tijdschrift bij jou in de bus, kan je het digitaal lezen op je tablet en smartphone of gewoon online via je browser.

Gratis welkomstgeschenk 

Heb je eindelijk tijd om wat nieuwe gerechtjes uit te proberen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want er is een populaire aanbieding die je zeker niet wilt missen. Je krijgt nu een volledige uitgeruste set ovenschotels van BergHOFF bij aankoop van je jaarabonnement!

Ovenschotels van BergHOFF

De set bestaat uit één grote ovenschotel met vier kleintjes. Dit is dus ideaal voor een gezin met kinderen. De ovenschalen zijn gemaakt van hoogwaardig aardewerk. Dat zorgt ervoor dat de hitte gelijkmatig wordt verdeeld zodat jouw gerecht zowel in het midden als aan de randen even snel gaar wordt. 

De grote ovenschaal heeft 2 handgrepen en kan dus meteen ook als serveerschaal gebruikt worden. De set van 4 kleine schaaltjes is perfect voor individuele gerechtjes: voorgerecht, bijgerecht, dessert of voor de presentatie van aperitiefhapjes.

Libelle Lekker

Dankzij Libelle Lekker kan je ook nog tal van recepten vinden om te experimenteren met de ovenschotels en vind je elke dag weer een hoop nieuwe recepten ter inspiratie. 

Nog meer ovenrecepten

 

Geniet van je geschenk en veel kookplezier!

 

Speak Your Mind

*