Even over chocolade… | Recepten.be Even over chocolade… | Recepten.be

 

Recept - Even over chocolade…

Even over chocolade…
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Life happens, chocolate helps. Is dat de zoete smaak van chocolade niet in een notendop? Wie is er niet gek op chocolade?

Wij verzamelden een paar leuke feitjes over chocolade. Wist jij bijvoorbeeld dat:

  • Op het vliegveld van Brussel de meeste chocolade wordt verkocht? Jawel, er wordt jaarlijks meer dan 80.000 kilo aan chocolade verkocht. Belgische chocolade neemt men blijkbaar graag mee naar het buitenland!
  • Twintig gram chocolade per dag goed is voor je hart- en bloedvaten? Dat had je niet verwacht zeker? Nog een excuus om er lekker van te snoepen!
  • Chocolade fenylethylamine bevat? Dit is hetzelfde stofje dat we aanmaken wanneer we verliefd worden. Geen wonder dat chocolade ons zo’n heerlijk gevoel geeft!
  • Zelfs Napoleon gek was op chocolade? De kleine generaal at regelmatig een stukje chocolade voor een energie-boost. Wij denken dat dat slechts een excuus was en gewoon niet van chocolade kon afblijven…
  • Zwitsers de meeste chocolade eten? De inwoners van Zwitserland eten gemiddeld liefst 11 kilo per jaar! Reden genoeg voor ons om de achtervolging in te zetten!

En juist omdat het eten van chocolade ons zo blij maakt, is het leuk om chocolade cadeau te geven. Bij Snoepzoet hebben ze de lekkerste chocoladecadeautjes waar jij iemand (of jezelf) erg blij mee maakt! Wij vonden deze truffel nijlpaardjes bijvoorbeeld erg leuk. En heb jij een verjaardag of ander feest? Neem dan eens een lekkere doos chocolade mee. Veel origineler dan bloemen! En uiteraard veel lekkerder. En zijn verschillende soorten dozen verkrijgbaar, ook met variaties van smaken!

Even over chocolade..., 5.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*