Drie ingrediënten , één koffietopper | Recepten.be Drie ingrediënten , één koffietopper | Recepten.be

 

Recept - Drie ingrediënten , één koffietopper

Drie ingrediënten , één koffietopper
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Wanneer ik mensen op bezoek krijg, vraag ik me altijd weer af wat ik nu weer op tafel kan zetten bij de koffie. Ik haal regelmatig gebak (niet altijd tijd om zelf iets te maken), maar eigenlijk is het toch veel leuker om iets ‘home-made’ op tafel te zetten?

Toch maar even speuren dus, en ik vond deze topper. Wat je er voor nodig hebt? Slechts drie ingrediënten! En daarmee zet je in no-time iets heerlijks naast de koffie. En uit eigen keuken dus.

Ik zal het meteen maar verklappen: het gaat om een Nutella-brownie. Heerlijk! En die ingrediënten? 260 gram Nutella, 4 eieren en 6 el bloem. En zo klaar!

Je begint met de eieren. Deze klop je met een mixer voor een minuut of 6 in een kom, tot dat ze ‘schuimen’. De Nutella kan daarna in de magnetron, tot deze helemaal vloeibaar is. Deze vloeibare chocoladetraktatie mix je daarna beetje voor beetje met de geklopte eieren. Blijven kloppen! Daarna voeg je in het zelfde tempo de bloem toe. Je vet even een ovenschaal in en giet de mix in de schaal. Daarna kan hij in de voorverwarmde oven (175 graden). Na een klein halfuurtje heb jij een zelfgemaakte koffietopper gemaakt! Met slechts drie ingrediënten!

Over koffie gesproken. Ik kwam ook een actie tegen waarbij je een Nespresso apparaat kunt winnen, met maar liefst een jaar lang gratis cups! Over die koffie hoef je je dus ook geen zorgen te maken!

Laat gerust weten of je brownies gelukt zijn!

 

Drie ingrediënten , één koffietopper, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*