Dit zijn de barbecue recepten van de zomer van 2019 | Recepten.be Dit zijn de barbecue recepten van de zomer van 2019 | Recepten.be

 

Recept - Dit zijn de barbecue recepten van de zomer van 2019

Dit zijn de barbecue recepten van de zomer van 2019
VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

De tijd dat er alleen speklapjes en worstjes op de barbecue lagen is geweest. Je braadt tegenwoordig echt alles op de barbecue, terwijl ook het apparaat zelf elk jaar weer sterk verbeterd. Al blijven er ondanks alles toch mensen die alleen op de ‘ouderwetse’ manier willen barbecueën en met liefde drie kwartier bezig zijn de steenkolen enigszins op temperatuur te krijgen. Wat zeker is is de onmisbare rol van de handige keukentrolley.

Probeer eens de bbq-pizza en de overheerlijke steaks

Worst en speklap kan nog steeds. Net als de verschillende spiesjes die het altijd goed doen. Wat je deze zomer echt moet proberen is kip met basilicumricot en kipdrumsticks; kip scoort altijd goed op de barbecue. Probeer daar eens gegrilde maiskolven bij. Je zult versteld staan van de smaak. Zeker weten. Ook in 2019 behoort salade bij de barbecue, net als sausjes en dip, brood en gepofte aardappel. Wat ook altijd gebleven is is de kruidenboter in combinatie met stokbrood. In 2019 geniet je ook van de bbq-pizza en van verschillende steaks. En wat te denken van picanha en de overheerlijke hamburgers, al dan niet biologisch. Ook heerlijk is buikspek dat je met of zonder zwoerd op de barbecue legt.

Doe een beroep op de veelzijdige keukentrolley

Om van alle gemakken voorzien te zijn tijdens de barbecue doe je bij voorkeur een beroep op een keukentrolley. Ideaal voor het opbergen van keukengerei. Van bestek en borden tot servetten en handdoeken, allemaal zaken die je bij een geslaagde barbecue nodig hebt. Met de keukentrolley verplaats je het allemaal van binnen naar buiten en dit scheelt je het nodige loop- en tilwerk. Met de keukentrolley heb je alles mooi bij de hand. Vaak dient de keukentrolley daarnaast als een soort van bijzettafeltje en vervoer je er ook de gekoelde dranken mee van binnen naar buiten, buiten bij de barbecue.

Zo wordt barbecueën gemakkelijker en nog smaakvoller

De keukentrolley is anno 2019 onmisbaar in zowel de voorbereiding op de barbecue als tijdens de barbecue zelf. Je hebt ze in verschillende soorten en maten en de mogelijkheden die een keukentrolley biedt verschillen nadrukkelijk per model. Daarom ook zit er nogal wat verschil in de prijs. Er is echter een keukentrolley voor iedereen en voor alle doeleinden. Je maakt er het barbecueën stukken gemakkelijker mee, zoals de keukentrolley voor vrijwel alles inzetbaar is deze zomer. Eenmaal gebruikt betekent simpelweg dat je er nooit meer zonder kan.

Speak Your Mind

*