Diëten en afvallen: wat helpt er echt? | Recepten.be Diëten en afvallen: wat helpt er echt? | Recepten.be

 

Recept - Diëten en afvallen: wat helpt er echt?

Diëten en afvallen: wat helpt er echt?
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Wil jij absoluut gewicht verliezen maar helpt er precies niets? Misschien heb je het tot hiertoe gewoon verkeerd aangepakt. We hebben enkele tips verzameld om je te helpen!

Beweeg elke dag een halfuur

Sport is voor alles goed: voor je humeur, algemene gezondheid, immuunsysteem en zeker om gewicht te verliezen. Je hoeft daarom niet elke dag naar de fitness of dansles te gaan. Je kan ook gewoon een wandeling maken, joggen, naar je werk fietsen of thuis een yogasessie doen a.d.h.v. een YouTube-filmpje met instructies.

Snel afvallen? Volg een slim dieetplan

gezond etenGewoon tegen jezelf zeggen ‘ik ga gezonder eten’ dat werkt gewoon niet. Gezond afvallen kan alleen slagen wanneer je een echt dieetplan volgt. WW (voorheen Weight Watchers) is bijvoorbeeld voor veel mensen een echte succesformule.

Je mag via dat plan eten wat je wil, maar aan alles wat je eet wordt een bepaald aantal punten toegekend en je moet onder een bepaald quota per dag blijven. Je kan het digitale dieetplan van WW nu bestellen voor maar € 17,95 per maand. Bovendien is de eerste maand momenteel gratis.

Neem middeltjes, maar overdrijf er niet mee

Ketose is een metabolische staat waarin het lichaam alleen vet verbrandt en geen spiermassa. Door bepaalde middeltjes te nemen zorg je dat je lichaam in deze staat blijft. Een gekend voorbeeld is Pure Garcinia Cambogia. Je kan dit nu online bestellen om het eens uit te proberen.

Ook KetoX24 afslankdruppels hebben een bewezen effect. De unieke combinatie van 8 ingrediënten zorgt voor een snellere calorieverbranding, stimuleert de spijsvertering en de stofwisseling. Nooit meer diëten en enkel pilletjes pakken om af te vallen zal echter ook niet werken. Gebruik middeltjes als aanvulling, maar overdrijf er niet mee want dat is ongezond. Vraag desnoods raad aan je arts.

Eet langzaam en niet te weinig

afvallenDit is één van de meest ondergewaardeerde tips om gewicht te verliezen. Wanneer je systematisch langzaam eet, kan je – geloof het of niet – werkelijk gewicht verliezen. Pas 20 minuten nadat je gegeten hebt sturen je hersenen een signaal naar je lichaam dat je verzadigd bent. Als je er langer over doet om je maaltijd op te eten komt dat verzadigingsgevoel eerder. Daardoor ga je na je maaltijd minder snel naar ongezonde dessertjes of snacks grijpen.

Het is een mythe dat je veel minder moet eten om af te vallen. Wanneer je gedurende lange tijd heel weinig eet gaat je lichaam in een soort spaarstand. Dat wil zeggen dat het erg zuinig wordt op iedere calorie die binnenkomt. Dat is heel ongezond. Eet daarom niet veel minder maar gewoon de juiste, dus gezonde, dingen. Groenten kan je bijvoorbeeld quasi nooit té veel eten.

 

Speak Your Mind

*