Creatieve oplossingen voor een menukaart | Recepten.be Creatieve oplossingen voor een menukaart | Recepten.be

 

Recept - Creatieve oplossingen voor een menukaart

Creatieve oplossingen voor een menukaart
VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Het is de toon die de muziek maakt. Presenteer jij als eigenaar van een restaurant je kwalitatief uitstekende producten op een gedateerde menukaart? Dan zul je minder dagbezoekers binnen krijgen dan wanneer je mindere producten serveert maar die wel heel leuk weet te presenteren. Het is wellicht de wereld op zijn kop, maar het is wel de realiteit in de horecawereld. Met andere woorden: als ergens presentatie belangrijk is dan is het wel in de horecawereld. Een aantrekkelijke menukaart bindt bijvoorbeeld klanten. Dan doet het er zelfs minder toe wat er op die kaart staat. Met een unieke menukaart lok je bezoekers je zaak binnen, je verleidt ze. Doe je dit ook nog eens samen met bijvoorbeeld gepersonaliseerd servies dan ben je vaak helemaal spekkoper.

Van menukaart tot servies en van kleding tot bekers

De specialist in drukwerk kan elke zaak van dienst zijn, van chique strandtent of restaurant tot foodtruck en cafetaria voor alleen patat en kroketten. Een unieke menukaart is een kwestie van maatwerk. Er kan horeca drukwerk, horeca servies, horeca kleding, schorten en sloven, glazen, mokken en bekers geleverd worden.  Allemaal volgens een creatief en dus uniek concept. Wil jij stickers laten drukken

Binnen twee en vijf werkdagen is de nieuwe menukaart bij je binnen

Als je een nieuwe menukaart wilt dan kan die al ergens tussen de twee en vijf dagen later bij je afgeleverd worden. Heb je al een ontwerp? Dan lever je die aan. Heb je die niet? Dan kun je die ook via de specialist in drukwerk prima samenstellen, uiteraard op geheel eigen wijze. Je kunt in dat geval overigens kiezen uit negen verschillende formaten, variërend van A2 tot A6. Daarnaast kun je kiezen voor een laminaatafwerking om extra duurzaamheid aan je unieke menukaart te geven en te zorgen dat de kaart tegen een stootje kan.

Persoonlijk tintje

De menukaart is er in verschillende materiaalsoorten. Je kunt wat betreft de vouwwijze kiezen uit liefst zeven verschillende manieren, nog iets waardoor je menukaart een persoonlijk tintje krijgt. Steeds meer ondernemers in de horeca onderkennen dat een menukaart het verschil kan maken en net zo belangrijk is als hetgeen aangeboden wordt op die kaart. Als ondernemer wil je graag snel en wil je de vaart erin houden. Door de menukaarten met spoed te bestellen heb je ze in no-time binnen en maak je voortaan ook met je menukaart het verschil.

Speak Your Mind

*