Recepten - couteaux
Messchedes in de oven (Pascale Naessens)

Iedereen is vertrouwd met mosselen, coquilles, scampi, gamba, oesters,... Maar er is nog heel wat meer te ontdekken binnen de categorie van 'zeevruchten'. Neem nu messchedes (couteaux). Vrijwel elk kind verzamelde deze langwerpige schelpen ooit op het strand, zonder er ooit bij stil te staan dat er ook een beestje in leeft. Ontdek in dit bijzonder eenvoudig maar recept van Pascale Naessans hoe je deze delicatesse heel zuiver kan klaarmaken. Perfect om gasten te verrassen en te verwennen.
Tagged With: bezoek, bieslook, citroen, couteaux, groene kruiden, kruiden, messchedes, olijfolie, oven, ovengebakken, Pascale Naessens, peterselie, schaaldieren, simpel, snel, speciaal, uniek, verfijnd, verrassend, vis, vlug, voorgerecht, zee, zeevruchten, zeezout, zilt, zo klaar