VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Salade van mozzarella, kerstomaatjes en avocado (Sandra Bekkari)
Het is in heel wat delen van de wereld al eeuwen gebruikelijk om veel brood te eten. Nochtans hebben heel wat wetenschappers aangetoond dat dit niet altijd zo gezond is. Een frisse salade als lunch is heel wat gezonder. En wie anders dan Sandra Bekkari kan je daar bij assisteren?
Porties Prep Tijd
2personen 15minuten
Porties Prep Tijd
2personen 15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Rooster de pijnboompitjes goudbruin in een pan met antikleeflaag. Laat afkoelen op een stukje keukenpapier.
  2. Besprenkel wat limoensap over de vers gesneden stukjes avocado, zo verkleuren ze niet.
  3. Meng de rucola met de gehalveerde kerstomaatjes, stukjes mozzarella en avocado.
  4. Verdeel de pijnboompitjes en enkele blaadjes basilicum over de salade.
  5. Maak een simpele vinaigrette door de olijfolie met de balasmico-azijn te mengen. Kruid voldoende met zwarte peper.
  6. Besprenkel wat vinaigrette over de salade en werk af met een snuifje zout. Smakelijk!