VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Frisse koolrabisalade
Koolrabi is één van de vele teeltvarianten van kool. De relatief kleine knollen zijn bekend vanwege hun frisse smaak. Bovendien zijn er zowel rauw als gekookt erg lekker en rijk aan vitaminen. Deze simpele salade doet het prima als voorgerecht, snelle lunch of bijgerecht.
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Ingredients
Instructions
  1. Schil de koolrabi en wortelen. Versnijd in fijne reepjes (julienne).
  2. Spoel de jonge sla en meng met de reepjes wortel en roolrabi.
  3. Halveer de kerstomaatjes. Snipper de lente-uitjes en bieslook fijn. Voeg alles toe aan de salade en meng nogmaals om.
  4. Werk af met wat waterkers. Serveer bij voorkeur met een simpele dressing op basis van balsamico-azijn of honing-mosterd. Smakelijk!