Moet het vandaag snel vooruit gaan, maar heb je geen zin in ongezonde fastfood? Dan is dit turbo-recept helemaal wat je zoekt. Tjokvol gezonde groentjes, malse scampi, heerlijk kruidig en in een wip klaar!
Laat de scampi op kamertemperatuur komen en kruid met peper en zout.
Versnijd ondertussen de courgette, paprika, champignons en snijdbonen in hapklare stukken. Snipper de lente-ui fijn en halveer de kerstomaten.
Breng de bouillon aan de kook. Overgiet er de couscous mee en laat afgedekt rusten gedurende een vijftal minuten.
Verhit ondertussen een scheut olijfolie in een ruime pan en stoof de groentjes aan met een snuifje peper en zout. Laat even garen op een zacht vuur.
Meng er, eenmaal de groentjes warm maar knapperig zijn, de scampi onder. Laat even warmen.
Klop de couscous los met een klontje boter en voeg toe aan de groentjes met scampi. Kruid af met voldoende ras-el-hanout en eventueel nog wat peper/zout. Smakelijk!