VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/5 (5 votes cast)
Spinazie met tomaat en halloumi (Pascale Naessens)
Dit recept is één van Pascale Naessens haar favoriete creaties. Ze maakt het graag klaar wanneer er weinig tijd is. Laat je niet afschrikken door het korte ingrediëntenlijstje, dit snelle keto-gerecht is heel smaakvol en lekker gezond.
Servings Prep Time
2personen 10minuten
Cook Time
10minuten
Servings Prep Time
2personen 10minuten
Cook Time
10minuten
Ingredients
Instructions
  1. Spoel de spinazie (indien nodig) en laat goed uitlekken.
  2. Versnijd de tomaten in plakjes. Stoof ze aan in een scheutje olijfolie in een ruime pan met het deksel er op.
  3. Bestrooi de tomaten na 3 minuten stoven met ras-el-hanout, peper en zout.
  4. Voeg de spinazie toe met een vers scheutje olijfolie. Laat kort verder sudderen met het deksel er op.
  5. Versnijd ondertussen de halloumi in blokjes. Voeg na 3 minuten toe en laat nog 2 minuten mee bakken.
  6. Serveer meteen in kommetjes. Smakelijk!
Recipe Notes

Pascale gebruikt bij voorkeur biologische spinazie omdat die dikker van blad is en daardoor minder water bevat. Met gewone spinazie wordt dit gerecht snel een soepje, waarschuwt ze.