VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Cappellini met spekjes, paprika en olijven (Colruyt)
Voor een lekkere pasta vol groentjes waar je het hele gezin mee laat smullen kan je rekenen op het kookteam van supermarkt Colruyt. De fijne cappellini (iets dunner dan spaghetti) past perfect bij de knapperige spekjes en smaakvolle paprikareepjes.
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verhit een scheutje olijfolie in een ruime pan. Bak de spekreepjes aan zonder dat ze uitdrogen.
  2. Voeg de gesnipperde sjalot en knoflook toe. Laat mee fruiten.
  3. Voeg de paprikareepjes en tomatenblokjes toe. Kruid met basilicum, tijm, laurier, peper en zout. Roer om en laat 20 minuten sudderen.
  4. Gaar tegen het einde van de kooktijd de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
  5. Voeg de olijven op het laatst aan de saus toe en kruid naar smaak bij met peper en/of zout.
  6. Serveer de pasta in diepe borden met een flinke lepel saus erover. Serveer met vers geraspte Parmezaanse kaas. Smakelijk!