VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Yoghurttaart
Een geslaagd toetje is smaakvol, maar niet te zwaar. Dat laatste is dikwijls moeilijk, de verleiding is vaak groot om met lekkere – maar zware – ingrediënten zoals chocolade, boter en room te werken. Met dit recept kan je dat probleem makkelijk én smaakvol oplossen! Het resultaat is een frisse, luchtige taart het proberen waard!
Servings Prep Time
12personen 10minuten
Cook Time
35minuten
Servings Prep Time
12personen 10minuten
Cook Time
35minuten
Ingredients
Instructions
  1. Meng de suiker en het snuifje zout onder de gesmolten boter.
  2. Voeg de eieren toe en meng tot een homogeen beslag.
  3. Roer de yoghurt, bloem en gist rustig onder het beslag.
  4. Beboter een ronde taartvorm en stort er het beslag in.
  5. Schuif in een voorverwarmde oven (180°) en laat een half uurtje bakken.
  6. Controleer met een prikker of de taart voldoende gebakken is.
  7. Laat de taart afkoelen en bestrooi net voor het opdienen met poedersuiker. Smakelijk!
Recipe Notes

Dit recept leert je de absolute basis. Het spreekt voor zich dat je een yoghurttaart uitgebreid kan pimpen. Voeg bijvoorbeeld wat limoensap en zeste toe om er een extra frisse en fruitige toets aan te geven.