VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Schelvishaasje met mosterdsaus, boontjes en kroketten (Colruyt)
De essentie van een lekker gerecht? Een handvol kwaliteitsvolle producten die erg goed bij elkaar passen en alle ruimte krijgen om te schitteren. Denk bijvoorbeeld, zoals in dit recept, aan een zuiver stukje vis met een romig sausje. Aangevuld met boontjes en kroketjes levert dat fantastisch lekkere én eenvoudige dagelijkse kost op met een licht feestelijk randje!
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
20minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
20minuten
Ingredients
Instructions
  1. Kuis de boontjes: verwijder de uiteindes. Kook beetgaar in gezouten water gedurende 8 à 10 minuten. Laat meteen schrikken onder koud water en uitlekken.
  2. Snipper de ui fijn. Stoof glazig in een klontje boter in een pan.
  3. Voeg de boontjes en laat even stoven. Kruid met peper en zout.
  4. Smelt een flinke klont boter in een andere pan. Kruid de schelvishaasjes met peper en zout. Bak 4 à 5 minuten aan elke kant.
  5. Haal de stukken vis voorzichtig uit de pan en houd warm.
  6. Roer de room en de mosterd door de pan waar je de vis net in bakte. Roer alle aanbaksels goed los en laat even warmen tot een lekker roomsausje. Kruid met peper en zout.
  7. Bak tot slot de kroketten volgens de instructies op de verpakking. Serveer met de vis, boontjes en een lepeltje saus. Smakelijk!