VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (4 votes cast)
Romige pasta met bloemkool en boomstammetje (Colruyt)
Voor een snelle, comfortabele hap die ook kidsproof is mag je rekenen op het receptenteam van Colruyt. Dit snelle gerecht combineert pasta in een romig sausje met stukjes bloemkool en kippenboomstammetjes. Perfect om een drukke werkdag zonder moeite af te sluiten.
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
20minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
20minuten
Ingredients
Instructions
  1. Versnijd de bloemkool in roosjes en breng aan de kook in gezouten water met enkele takjes tijm.
  2. Bak de kippenboomstammetjes op een matig vuur terwijl de bloemkool gaart.
  3. Breng daarnaast de pasta aan de kook in gaar volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
  4. Giet de gegaarde pasta af en roer er onmiddellijk de roomkaas en pesto door.
  5. Verdeel de gegaarde stukjes bloemkool over de pasta en serveer met de boomstammetjes. Smakelijk!