VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Gevulde champignons met geitenkaas en pesto
Zin een leuk, snel, vegetarisch hapje dat erg leuk is op een tafel vol kleine lekkernijen/tapas? Deze gevulde champignons zijn wat je zoekt!
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Instructies
  1. Schrob de champignons schoon (spoel ze niet met water) en verwijder de steeltjes.
  2. Kruid de binnenkant van de champignons met wat peper en zout.
  3. Vul ze zorgvuldig met de geitenkaas.
  4. Lepel op elke gevulde champignon wat groene pesto. Schik daar telkens een paar pijnboompitjes op.
  5. Besprenkel met olijfolie en schuif in een voorverwarmde oven (160°). Laat ongeveer vijftien minuten bakken, of tot de pijnboompitjes mooi geroosterd en de champignons gaar zijn. Smakelijk!
Notities

De verhoudingen in dit recept gaan uit van 3 gevulde champignons per persoon. Stuur vooral zelf bij op basis van alle andere dingen die je er al dan niet bij serveert.