VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Gegrilde ananas
Als je na het barbecueën nog zin hebt in een dessertje, is het altijd een goed idee om het vuur wat langer warm te houden. Zo kan je een verrassend lekker en eenvoudig nagerecht klaarmaken door iets zoets te grillen. De absolute klassieker? Ananas!
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time Passive Time
10minuten 1uur
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time Passive Time
10minuten 1uur
Ingredients
Instructions
  1. Versnijd de ananas in lange partjes.
  2. Overgiet in een schaal met esdoornsiroop en limoensap. Laat een uurtje marineren in de koelkast, roer nu en dan om.
  3. Grill de stukken ananas op de barbecue tot ze mooi gekleurd en gekarameliseerd zijn. Lekker met ijs, slagroom, of gewoon zo. Smakelijk!