VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (4 votes cast)
Gehaktballetjes met mozzarella
Een simpele gehaktbal als hapje, klinkt dat een beetje saai? Niet als je ze vult! Met een beetje mozzarella en wat extra kruiding heb je plots een heel leuk hapje waar jong en oud van zullen smullen.
Servings Prep Time
6personen 15minuten
Cook Time
10minuten
Servings Prep Time
6personen 15minuten
Cook Time
10minuten
Ingredients
Instructions
  1. Meng het gehakt met de fijngesnipperde sjalot, het eitje en paneermeel.
  2. Breng op smaak met voldoende peper, zout, wat kerriepoeder, oregano en salie.
  3. Roer balletjes ter grootte van een pingpongbal rond een balletje mozzarella.
  4. Bak de gehaktballen aan op een matig vuur in boter. Laat ze rondom mooi bruinen zodat de kaas helemaal kan smelten.
  5. Serveer met een sausje naar wens. Smakelijk!
Recipe Notes

Je kan gerust een snel hoofdgerecht van deze balletjes maken. Serveer ze met een tomatensaus en puree of pasta.